Kiropraktorklinik i Vasastan
Legitimerade kiropraktorers riksförbund
Kiropraktorerna behandlar ryggproblem.

Hur går besöket på kiropraktor-
kliniken till?

Ett besök hos oss börjar med att Du registreras i receptionen där Du ombeds fylla i ett frågeformulär. Därefter tar kiropraktorn hand om dig och har ett ingående samtal med Dig om dina besvär, Din hälsa och Din livsstil. Sedan följer en noggrann ortopedisk, fysisk, neurologisk och kiropraktisk undersökning med bland annat palpation (att känna för hand). Om nödvändigt begär vi kompletterande undersökning som tex. röntgen.

Vid andra besöket får Du en utförlig förklaring och diagnos av Dina besvär. Om Dina problem kan behandlas av oss får Du en individuell behandlingsplan, vad Du kan göra och vad vi i övrigt rekommenderar.

Följande återbesök kräver inte lika mycket tid, då vi vet vad som skall göras. En behandlings serie är individuellt anpassad och inleds ofta med tätare behandlingar för att sedan glesas ut mot slutet. Efter en behandlingsserie gör Du och kiropraktorn en utvärdering och diskuterar vad du kan göra för att förebygga besvär ofta via olika typer av träning. Många väljer att boka in glesa men regelbundna behandlingar för att hålla sig besvärsfria och fortsätta utveckla sin hälsa.