Kiropraktorklinik i Vasastan
Legitimerade kiropraktorers riksförbund
Kiropraktorerna behandlar ryggproblem.

Kiropraktik

Kiropraktik är en helhetssyn. Hur vi mår inombords påverkar kroppen och vise versa. Många patienter upplever positiva mentala förändringar efter kiropraktisk behandling. Oavsett om du mår dåligt eller bra, eller kanske bara har en diffus känsla av att något är fel så kan du höja din livskvalitet med hjälp av kiropraktik. Kiropraktik kan också ingå i en strävan efter harmoni i livet och kroppen.

Din kropp drar ett tungt lass. Hela livet kommer du att vara beroende av att din kropp fungerar som den ska. Därför är det värt att ägna en eller två tankar på hur du sköter dig och din kropp. Det är som tandvård, du borstar tänderna varje dag, använder tandtråd och går på regelbundna kontroller. Om du har haft smärta eller andra besvär och blivit helt återställd, gäller det att se till att besvären inte återkommer. Förutom att gå på regelbundna kontroller hos din kiropraktor behöver du också ta hand om din kropp genom motion, bra kost och ergonomi (att sitta, stå, ligga och lyfta rätt).

Din kiropraktor kan hjälpa dig att lägga upp tränings och kostprogram samt att ge råd om ergonomi. Samtidigt som kiropraktorn återställer den naturliga balansen i din kropp, genom att se till att dina leder, muskler och nervsystem har de bästa förutsättningar att fungera normalt.

Kiropraktorer behandlar bland annat ryggproblem.